Kurioosne: Jaapani jalgpallistaar sai MMile minekust teada stjuardessi käest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shinji Kagawa.
Shinji Kagawa. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ja Jaapani koondise staar Shinji Kagawa sai üsna kummalisel moel teada, et ta on valitud juunis Brasiilias algavale MMile oma kodumaad esindama: nimelt teatas ManU mängumehele sellest lennuki stjuardess.

Kagawa oli parajasti lennukis, kui üks stjurdess talle ütlema tuli, et ta on valitud Jaapani koondise nimekirja ning saab ilmselt sõita suvel Brasiiliasse. ManU mängumees tunnistas, et on loomulikult rahul, et nimekirja pääses.

«Ausalt öeldes tunnen kergendust. Aga minu eesmärk ei ole meeskonda kuuluda, mu eesmärgiks on tulemusi teha,» rääkis Kagawa.

Jaapan loositi MMil ühte alagruppi Kolumbia, Elevendiluuranniku ja Kreekaga.

Jaapani koondise esialgne nimekiri:

Väravavahid: Shuichi Gonda (Tokyo), Eiji Kawashima (Standard Liege), Shusaku Nishikawa (Urawa Reds);

Kaitsjad: Masahiko Inoha (Jubilo Iwata), Yasuyuki Konno (Gamba Osaka), Masato Morishige (Tokyo), Yuto Nagatomo (Inter), Gotoku Sakai (Stuttgart), Hiroki Sakai (Hannover), Atsuto Uchida (Schalke), Maya Yoshida (Southampton);

Keskväljamehed: Toshihiro Aoyama (Sanfrecce Hiroshima), Yasuhito Endo (Gamba Osaka), Makoto Hasebe (Nuremberg), Keisuke Honda (Milan), Shinji Kagawa (Manchester United), Yoichiro Kakitani (Cerezo Osaka), Hiroshi Kiyotake (Nuremberg), Manabu Saito (Yokohama F Marinos), Hotaru Yamaguchi (Cerezo Osaka);

Ründajad: Shinji Okazaki (Mainz), Yoshito Okubo (Kawasaki Frontale), Yuya Osako (1860 Munich).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles