NBAs rassismiskandaali põhjustanud klubiomanik ründas taas legendaarset Johnsonit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Sterling.
Donald Sterling. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA rassistlike avalduste tõttu Los Angeles Clippersi klubist ilma jäänud ja eluaegse liigakeelu teeninud Donald Streling andis CNNile intervjuu, kus ta kritiseeris legendaarset Magic Johnsonit, keda ta oli keelanud oma tüdruksõbral mängudele tuua.

Aprilli lõpus avalikustas Sterlingu tüdruksõber V. Stiviano telefonivestluse lindistuse, milles Clippersi omanik pole rahul, et neiu suhtleb mustanahaliste inimestega. «Miks sa pead vähemustega koos fotodele jääma?» kommenteeris Sterling Stiviano Instagrami postitatud fotot, kus neiu oli peal koos legendaarse Magic Johnsoniga. «Ära too teda minu mängudele, okei?» lisas Sterling telefonivestluses.

Nüüd otsustas Sterling CNNile antud intervjuus oma tegudest veidike aru anda ning kui reporter küsis, kas Sterling on Johnsoni ees vabandanud, vastas endine Clippersi omanik järgnevalt: «Kui ma ütlesin midagi valesti, siis vabandust. Ta on hea inimene. Aga mida on mul öelda? Kas ta on teinud kõik endast oleneva, et vähemusi aidata? Ma ei usu. Tunnistan, et ta on tore, aga arvan, et ta ei ole Los Angelese lastele heaks eeskujuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles