Rock vandus kodusaalis Kalev/Cramole alla ja jäi seerias 0:2 kaotusseisu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rocki ja BC Kalev/Cramo esimene finaalmäng.
Tartu Ülikool/Rocki ja BC Kalev/Cramo esimene finaalmäng. Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste korvpalli meistriliigas peeti täna finaalseeria teine kohtumine, kui Tartu Rock kaotas kodusaalis valitsevale meistrile Kalev/Cramole 84:87. Kalev/Cramo juhib nüüd nelja võiduni peetavat seeriat 2:0.

Võitjatele tõi Vlad Moldoveanu 19 punkti, Gregor Arbet ja Ty Abbott lisasid kumbki 13 punkti ja 12 silma ning 11 lauapalli lisas Frank Elegar. Rocki kasuks viskas Tanel Kurbas 22 punkti, kuus kolmest tabanud Valmo Kriisa lisas 18 silma nagu ka Janar Talts (lisaks 10 lauapalli).

Mängu käik:

Rock - Kalev/Cramo

Enne mängu:

Esimene mäng, mis peeti samuti Tartu Ülikooli spordihoones ei jätnud kedagi külmaks. Kuigi Kalev juhtis pea kogu kohtumise, ei olnud Rock nõus lahinguta alla andma ning vahe hakkas viimastel minutitel kiirelt vähenema. See aga jäi veidi hiljaks ja Kalev võttis esimeses mängus võidu 75:72. Ühtlasi pikendas Kalev sellega veelgi oma play-off’ide võidujada.

Üleplatsimees oli Vlad Moldoveanu, kes viskas 27 punkti ja korjas lauast 10 palli. Teda toetasid Gregor Arbet 12 ning Curtis Millage ja Rain Veideman 11 silmaga. Hea mängu tegi ka Frank Elegar, kes viskas 9 punkti ja korjas lauast 16 palli. Tartu poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Joosep Toome ja Vilmantas Dilys, kes viskasid vastavalt 16 ja 14 punkti.

Finaalseeria peetakse nelja võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles