Valitsevad meistrid avalikustasid esialgse valiku: Torres pääses MMi nimekirja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondise mängijad rõõmustamas 2010. aasta MMi võidu järel.
Hispaania koondise mängijad rõõmustamas 2010. aasta MMi võidu järel. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa ja maailmameistrivõistluste valitsevad võitjad ehk Hispaania koondis avalikustas esialgse nimekirja, kelle hulgast valitakse Brasiilias toimuvale MMile sõitev meeskond.

Hispaania koondise peatreener Vicente Del Bosque on välja valinud 30 meest, kellest hiljem tehakse omakorda valik 23-meheliseks meeskonnaks, kes sõidab Hispaaniat Brasiiliasse esindama.

Hispaania esialgne valik:

Väravavahid: Iker Casillas (Madridi Real), Pepe Reina (Napoli), David de Gea (Manchester United);

Kaitsjad: Sergio Ramos (Madridi Real), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Juanfran (Madridi Atletico), Jordi Alba (Barcelona), Daniel Carvajal (Madridi Real), Alberto Moreno (Sevilla), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Javi Martinez (Müncheni Bayern);

Poolkaitsjad: Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Barcelona), Xabi Alonso (Madridi Real), Koke (Madridi Atletico), Sergio Busquets (Barcelona), Santiago Cazorla (Arsenal), Juan Mata (Manchester United), David Silva (manchester City), Ander Iturraspe (Bilbao Athletic), Thiago Alcantara (Müncheni Bayern), Jesus Navas (Manchester City), Pedro (Barcelona);

Ründajad: Diego Costa (Madridi Atletico), David Villa (Madridi Atletico), Fernando Llorente (Juventus), Alvaro Negredo (Manchester City), Fernando Torres (Chelsea).

Hispaania on suutnud võita kolm viimast suurturniiri, kui tuldi meistriteks nii 2008. kui 2012. aasta EMil ning 2010. aasta MMil. 12. juunil Brasiilias algaval MMil on Hispaania loositud ühte alagruppi Hollandi, Tšiili ja Austraaliaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles