Superhooaja teinud Tevez jäi taas koondise ukse taha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondise peatreener Alejandro Sabella teatas esialgse nimekirja meestest, kelle hulgast ta valib välja MMile sõitva koondise. Endiselt jäi peatreeneri valikust välja kogenud Carlos Tevez.

Tevezil on selja taga suurepärane hooaeg Torino Juventuse eest, kellega koos ta ka Itaalia meistriks krooniti. Argentina ründaja käis hooaja jooksul väljakul 45 mängus ning lõi 21 väravat. 19 liigaväravaga oli ta Itaalia kõrgliiga paremuselt kolmas väravakütt.

Ründajate valikusse mahtus Tevezi asemel aga Bremeni Werderi mängumees Franco Di Santo, kes Bundeligas kõigest neli tabamust kirja sai.

Argentina ründeliini Tevezi puudumine muidugi oluliselt ei nõrgenda, sest nimekirjas on veel sellised mehed nagu Ezequiel Lavezzi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuain, Lionel Messi ja Rodrigo Palacio.

Argentina esialgne MM-koondis:

Väravavahid:

Mariano Andujar (Catania), Agustin Orion (Boca Juniors), Sergio Romero (Monaco).

Kaitsjad:

Jose Basanta (Monterrey), Hugo Campagnaro (Inter), Martin Demichelis (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Lisandro Lopez (Getafe), Gabriel Mercado (River Plate), Nicolas Otamendi (Atletico Mineiro), Marcos Rojo (Lissaboni Sporting), Pablo Zabaleta (Manchester City).

Poolkaitsjad:

Fernando Gago (Boca Juniors), Javier Macherano (Barcelona), Angel Di Maria (Real Madrid), Ever Banera (Newell's Old Boys), Lucas Biglia (Lazio), Maximiliano Rodriguez (Newell's Old Boys), Augusto Fernandez (Celta de Vigo), Jose Sosa (Atletico Madrid), Enzo Perez (Benfica), Ricardo Alvarez (Inter), Fabian Rinaudo (Catania).

Ründajad:

Sergio Agüero (Manchester City), Franco Di Santo (Bremeni Werder), Gonzalo Higuain (Napoli), Ezequiel Lavezzi (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Rodrigo Palacio (Inter).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles