Klitškode ajastu lõpetanud vägilast võib oodata veelgi suurem tiitlimatš

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bermane Stiverne.
Bermane Stiverne. Foto: SCANPIX

Kanadat esindav poksija Bermane Stiverne sai hiljuti enda valdusesse poksi WBC versiooni meistrivöö, kui ta alistas tiitlimatšis Chris Arreola. Teatavasti jättis WBC tiitli vabaks ukrainlane Vitali Klitško, kes suundus poliitikasse. Nüüd sooviks WBC tiitlit enda valdusesse saada Vladimir Klitško, kelle käes on WBA, WBO, IBFi ja IBO meistrivööd.

Viimasel ajal on räägitud, et Klitško peab järgmise matši bulgaarlase Kubrat Puleviga, kellel on vastavalt IBFi edetabelile tiitlimatšiks õigus. Klitško sooviks aga vastamisi minna Stivernega ja tõusta poksimaailma ainuvalitsejaks, kirjutab ESPN.com.

«Olen kuulnud mingeid kommentaare  Puleviga peetava matši kohta. Mõnede arvates oleks see suurepärane, kuid need arvajad on pärit Bulgaariast. Saaksin seejärel jälle kriitikat, kuna ta on pidanud varasemalt ainult 20 matši. Tal on head oskused, kuid ta on liiga toores ja kogenematu. Palju parem oleks heitlus absoluutse tšempioni tiitli eest,» sõnas Klitško.

«Fännidele see matš meeldiks ja ma ise peaksin samuti järgmisena matši absoluutse meistritiitli eest. Oleksin sellest matšist väga huvitatud,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles