Võidusoonel Austraalia tiimi juht: võitmine on nakkav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Gerrans.
Simon Gerrans. Foto: SCANPIX

Austraalia esimene World Touri meeskond Orica-GreenEdge on sattunud sel hooajal võidusoonele: Simon Gerrans võitis aasta alguses Tour Down Underi, Austraalia meistrivõistlused ja kevadel Liège–Bastogne–Liège'i klassiku, Michael Albasini pälvis Romandia tuuril kolm etapivõitu, uusproff Adam Yates edestas Türgi velotuuril napilt Rein Taaramäed ning edu jätkub ka käimasoleval Giro d'Italial.

Reedel Belfastis peetud meeskondlikus eraldistardis näitas Orica-GreenEdge parimat aega, roosa liidrisärgi tõmbas selga sünnipäevalaps Svein Tuft. Teise etapi lõpus loovutas Tuft selle tiimikaaslasele Michael Matthewsile, kes edestab viie etapi järel meeskonnakaaslast Pieter Weeningit 14 sekundiga, vahendas Spordipartner.ee.

«Edu toodab edu, sest võitmine on nakkav,» lausus Orica-GreenEdge'i juht Scott Sunderland. «Kui ratturid mõistavad, et nad on osa meeskonnast ja teevad rasket tööd, siis hakkavad nad ka endasse uskuma. Isegi meie naiskonnal on ette näidata häid tulemusi ning see lisab kooslusse positiivset energiat. Oleme tänavu tiimi juhtkonnaga hooaega palju paremini planeerinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles