Pettunud Messi: liiga võitmine ei päästaks meie hooaega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi staarmängija Lionel Messi tunnistas, et on oma meeskonna hooajas pettunud ning halba aastat ei aita paremaks muuta isegi see, kui pühapäeval koduse Hispaania liiga võitjaks tuldaks.

Aprilli alguses paistis Barcelona jaoks kõik veel ilus olevat: neil oli võimalus võita nii Hispaania liiga, kodune karikas kui ka jõuda Meistrite liigas finaali. Nüüdseks on olukord suures osas muutunud ning pärast karikafinaali kaotust Madridi Realile ja Meistrite liiga allajäämist Madridi Atleticole on Barcelonal võimalus tulla veel vaid Hispaania meistriks.

Messi tunnistas, et praegune olukord on klubi jaoks pettumus. «Hispaania liiga on meie jaoks loomulikult väga oluline selles mõttes, kui rasket tööd me oleme terve selle keerulise aasta jooksul teinud,» rääkis Messi. «La Liga võitmine oleks hea. Ma ei tea, kas see tervet aastat päästaks, aga see oleks siiski tähtis trofee,» lisas Barca ründekahur.

Hispaania liiga otsustav mäng peetakse sel laupäeval, tiitli pärast on jäänud koos Barcaga heitlema Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles