Ott Kiivikas ja Rain Kuusnõmm võitsid EMil hõbemedali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas.
Ott Kiivikas. Foto: Arnold Tokko

Ott Kiivikas ja Rain Kuusnõmm võitsid kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlustel kumbki oma kategoorias hõbemedali.

Kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistluste esimesel võistluspäeval astusid lavale kulturistid ja klassikalised kulturistid. Eestlastest olid esimesel päeval võistlustules Imre Vähi, Ott Kiivikas, Raigo Kuusnõmm ja Rain Kuusnõmm, vahendab fitness.ee.

Klassikalises kulturismis läks kõige edukamalt Rain Kuusnõmmel, kes saavutas pikkuskategoorias -168cm teise koha. Imre Vähi võttis pikkuskategoorias -180cm 17 mehe hulgas 6. koha, Janar Rückenberg kahjuks finaali ei pääsenud.

Rõõmustamiseks on põhjust ka kulturistidel. Kulturismi -90kg kaaluklassis võistlev Ott Kiivikas saavutas tugevas konkurentsis EMi hõbemedali. Raigo Kuusnõmm hinnati oma kaaluklassis 5. kohale. Tänasel teisel võistluspäeval astub võistlustulle juunioride klassikalises kulturismis Siim Kelner.

Vaata pilte fitness.ee foorumist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles