Endine vormel-1 meister: Hamiltoni edu ajab närvi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 sarja maailmameister Damon Hill avaldas arvamust, et Mercedese sõitja Lewis Hamiltoni võimas domineerimine mõjub sarjale halvasti.

Hamilton on seni sõidetud viiest etapist võitnud neli ning asus viimati sõidetud Hispaania etapi järel ka sarja üldliidriks. Mercedese peamised suurkonkurendid Red Bull ja Ferrari pole oma masinaid ja sõitjaid suutnud veel sama võimsaks häälestada ning nii on vormeliringkondades juba ennustatud, et kui asjad samamoodi jätkuvad, võivad Mercedese mehed võita kõik etapid.

Selline lahendus oleks 1996. aastal sarja meistriks tulnud Damon Hilli arvates aga kunglikule võidusõidusarjale halb. «Asjade ühekülgsus on see, mis F1-s närvi ajab,» rääkis Hill. «See, kui hea on hooaeg, sõltub sellest, kas meistritiitli pärast toimub võitlus. Ükskõik, kui palju me Lewist imetleme ja kui palju tahame teda meistrina näha, oleks siiski hea näha võitlust,» lisas Hill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles