Tiitliteta jäänud Barcelona spordidirektor: me ei kukkunud läbi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andoni Zubizarreta.
Andoni Zubizarreta. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi spordidirektor Andoni Zubizarreta kommenteeris lõppenud hooaja järel ühegi tiitlita jäänud Barca käekäiku ning väitis, et meeskonna hooaeg ei olnud läbikukkumine.

Barcelona mängis eilses Hispaania liiga viimases voorus 1:1 viiki Madridi Atleticoga ning see tähendas, et ülitihedas tiitliheitluses krooniti Hispaania meistriteks Atletico mehed. Koduses karikasarja finaalis kaotas Barca teisele Madridi meeskonnale - Realile - ning Meistrite liigas langeti konkurentsist veerandfinaalis. Seega jäi Barca sel hooajal ilma ühegi tiitlita ning eilse viimase vooru järel teatas meeskonda ühe hooaja juhendanud Gerardo Martino, et lahkub klubist.

Barcelona spordidirektor Andoni Zubizarreta arvates ei saa aga meeskonna hooaega läbikukkunuks lugeda. «Peame Atleticot õnnitlema. Nad on meistritiitlit väärt. Meie pole milleski läbikukkunud, mängisime väga tugeva vastasega ja meil olid oma võimalused,» rääkis Zubizarreta esmalt eilsest viigimängust Atleticoga.

«Kas see oli läbikukkumine? See on minu jaoks liiga suur sõna,» andis Zubizarreta mõista, et tema arvates ei maksa meeskonda liialt kritiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles