Korjuse tiimi sõit ELMSi etapil läks taas aia taha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Blancpain

Itaalias Imola ringrajal peetud European Le Mansi sarja teisel etapil seiras Kevin Korjuse meeskonda taas ebaõnn ja seega ei õnnestunud eestlasel koos tiimikaaslastega poodiumiheitlusesse sekkuda.

Neljandalt kohalt startinud tiim püsis pikalt viiendal positsioonil, kuid siis eksis Gregoire Demoustier ja sõitis rajalt välja. Prantslane jõudis küll autoga tagasi boksidesse, kuid Korjus ja Yann Goudy ei suutnud lõpuks tõsta tiimi kõrgemale oma klassi kaheksandast kohast. Võitis parimalt stardikohalt alustanud Formula Racingu tiimi Ferrari 458, mille rooli keerasid Johnny Laursen, Andrea Piccini ja Mikkel Mac. ART Grand Prix tiim kaotas neile lõpuks nelja ringiga.

ELMS-sarja järgmine etapp sõidetakse 19.-20. juulil Austrias Red Bull Ringil. Enne seda võistleb Korjus aga kaks korda Blancpaini sarjas, kui 25. mail sõidetakse Silverstone'is ja 29. juunil Paul Ricardi ringrajal. Kevadel Monzas sõidetud avaetapil jõudis Korjus poodiumi kolmandale astmele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles