Eesti meistriteks squashis tulid Kristjan Pettai ja Reele Komi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste esikolmik.
Meeste esikolmik. Foto: Zoran Grojic

Täna selgusid 21. korda Eesti meistrid squashis, võitjateks krooniti Kristjan Pettai ja Reele Komi.

Metro Squashiklubis peetud turniiril osalesid 32 meeste ja 16 naiste edetabeli parimat.

Meeste finaalis kohtusid Kristjan Pettai ja Meelis Prett. Tasavägises ja pingelises mängus läks võitja selgitamiseks vaja viite geimi. 68 minuti järel kindlustas meistritiitli esmakordselt Pettai tulemusega 3:2 (11-7;5-11;11-5;5-11;13-11)

Pettai sõnul oli Pretti finaalivastaseks tõusmine mõneti ootamatu. «Mäng oli pikk ja pingeline ning vastane suutis pidevalt mind surve alla seada. Paaris geimis läksin liialt Meelise mänguga kaasa ja sealt ka kaks geimikaotust. Lõpuks õnnestus siiksi oma mäng käima saada.»

Naiste finaali jõudsid 2009. aasta meister Aliis Allas ja kolmekordne meister ning tiitlikaitsja Reele Komi. Naiste meistri selgitamisel läks vaja samuti viite geimi, sel aastal oli parem Komi. Finaali tulemus: 3:2 (11-8; 9-11; 5-11;11-2; 11-9)

Neljandat korda meistriks tulnud Komi sõnul oli selle aasta finaal seni peetud finaalidest ehk raskeim, kuid seda õnnelikum on ta tulemuse üle.

Pronksmedalid said Paul Piik ja Diana Legušs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles