Domenech keeldus Parreira kätt surumast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Prantsusmaa rahvuskoondise peatreeneri Raymond Domenechi käitumine pärast kohtumist Lõuna-Aafrika Vabariigiga oli täiesti arusaamatu, sest mees keeldus kätt surumast vastaste peatreeneril Carlos Alberto Parreiral.

Prantsusmaa kaotas kohtumise 1:2 ja langes jalgpalli maailmameistrivõistlustel konkurentsist, kirjutas Yahoo Sports.

Domenechi reputatsioon sai aga uue löögi, sest kohtumise lõppedes lähenes talle Parreira, kes soovis prantslase kätt suruda, mida mängude lõppedes peatreenerid traditsiooniliselt teevad. Prantslane otsustas aga, et parem oleks vastase poole näppu viibutada ja kolleegile selg pöörata.

Nii tekkis sõnavahetus ja Parreira sõnul ütles Prantsusmaa abitreener talle hiljem, et Domenech oli pahane, sest Parreira olla enne MMi algust öelnud, et Prantsusmaa ei peaks seal olema.

«Ta ütles, et ma solvasin Prantsusmaa meeskonda, kuid ma ei suuda mõista, mida ma tema arvates öelnud olen,» sõnas Parreira. «Tundub, et inimeste arvamus tema suhtes on õigustatud.»

Videot kõnealusest intsidendist näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles