Rocki suurelt alistanud Kalev/Cramo on meistritiitlist võidu kaugusel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria kolmandas mängus sai Kalev/Cramo senise seeria kõige veenvama võidu, alistades Tartu Rocki 80:64. Nelja võiduni mängitavas seerias on Kalevi edu nüüd 3:0 ja meistritiitel võidakse endale kindlustada juba kolmapäeval, kui kohtutakse taas Tallinnas Rocca al Mare suurhallis.

Juba poolajaks kümnepunktilisse eduseisu pääsenud Kalev/Cramo resultatiivseim oli 14 punktiga Gregor Arbet, Curtis Millage ja Frank Elegar lisasid 13 punkti. Tartlastele tõi Janar Talts 13 ja Vincent Simpson 12 punkti.

Kalev/Cramo - Tartu Rock 80:64

Kalev: Arbet 14 p, Millage 13 p, Elegar 13 p + 8 lp, Fall 12 p, Sokk 9 p, Veideman 9 p, Moldoveanu 5 p + 13 lp, Kitsing 3 p, Abbott 2 p

Rock: Talts 13 p, Simpson 12 p, Toome 11 p, Dorbek 9 p, Eichfuss 9 p, Kriisa 8 p, Kurbas 2 p

Enne mängu:

Finaalseeria mõlemad senised kohtumised on kulgenud Kalev/Cramo dikteerimisel, kuid mängude lõpud on suutnud Rock siiski taas huvitavaks teha. Avamängu võitis Kalev 75:72 ning teises jäi Tallinna klubi peale 87:84.

Postimees.ee toob kell 19.00 algava kohtumise käigu lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles