Tarvas jahib Paistet ja Ciprussi, muudatused tulevad organisatoorses töös

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Toomas Tatar

Rakvere Tarva korvpalliklubi peatreener Andres Sõber mõtleb viis päeva pärast hooaja lõppu juba järgmisele.

Mõnede mängijatega on ta rääkinud võimalikust jätkamisest klubis, kuid mõned mehed on ka juba ise Rakveres käinud ennast pakkumas, nende hulgas kaks hooaega tagasi võimsaid esitusi näidanud keskmängija Kaspars Cipruss, kirjutab Alvar Tiisleri spordijutud.

«Ma praegu muud ei teegi, kui mõtlen uue hooaja peale. Kogu aeg mõtlen, et kas sain Mario Paiste telefoninumbri juba või mitte,» naljatles Sõber. «Cipruss käis mul siin korra külas, tunneb huvi, et meil mängida. Samuti olen rääkinud mõne noorema vennaga, ootan (Silver) Leppiku – (Kristo) Saage mõtteid ja vaatan, kas Cramost-Rockist jääb keegi üle.»

«Mario Paiste vastu on mul väga suur huvi olemas, oleme juba mõned korrad helistanud. Ciprussiga räägime jutte suvel edasi. Tahan komplekteerida võistkonna, kellega vähemalt pronks jälle kätte saada,» sõnas Sõber, kelle sõnul on üsna kindel, et ainsaks rahvusvaheliste mängude väljundiks jääb tuleval hooajal Balti liiga.

Rakvere klubi teeb muudatusi ka organisatoorse töö kohapealt. Seni koos Sõbraga asjaajamisega tegelenud Rando Maamägi vahetab välja tänavu meeskonnas mänginud Madis Shumanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles