Video: katse soomlasest mööduda lõppes Ken Blockile karmi avariiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Block
Ken Block Foto: SCANPIX

Barbadosel peetud Global Rallycross Seriesi sarjas tegi karmi avarii rallikrossimaailma supertäht Ken Block, kelle ebaõnnestunud möödumiskatse soomlasest Joni Wimanist lõppes seinas, rattad taeva poole.

Wiman, Block ja endine vormel-1 sõitja Scott Speed alustasid hooaja avaetappi esireast ning jõudsid koos ka avaringi viimasesse kurvi, kus Block üritas Wimanist sisekurvi kaudu mööduda. Üle äärekivi sõitnud ameeriklase auto tõusis aga õhku ning maandus uperpalli järel teisel pool rada rehvivallis. Finaal katkestati avarii tõttu, Block õnneks siiski vigastada ei saanud.

Avaetapi võitis lõpuks Scott Speed, teise koha sai Steve Arpin ja kolmanda Brian Deegan. Seejuures jõudsid Arpin ja Deegan finaali lohutussõidu kaudu. Neljanda koha sai veel üks endine vormel-1 sarja sõitja Nelson Piquet Jr., finaali kordussstardis ajatrahvi saanud Wiman oli viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles