Sakslaste suur hirm: esiväravavahi õlg on lahases

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer haiglast lahkumas.
Manuel Neuer haiglast lahkumas. Foto: twitter

Saksamaa jalgpallisõbrad on hirmul: ootamatult on sattunud kahtluse alla koondise esiväravavahi Manuel Neueri tervislik seisund, mis võib sakslaste vaieldamatu esikinda halvimal juhul MMist suisa eemale jätta.

Neuer vigastas paremat õlga laupäevases karikafinaalis Müncheni Bayerni ja Dortmundi Borussia vahel, kukkudes süütus olukorras libastumise järel õnnetult õla peale, kuid suutis kohtumise siiski lõpuni mängida. Kui alguses peeti vigastust seetõttu võrdlemisi kergeks, siis täna tabasid fotograafid Neueri arstide hoole alt lahkumast, õlg lahases.

Bayern pole siiani tema tervise kohta ametlikku avaldust teinud, lubades sellega lagedale tulla täna õhtuks. Samas on mõne allika teatel juba selge, et Neuer rebestas õlaliigese sidemeid.

Saksamaa väljakuulutatud MM-koondisesse kuuluvad väravavahtidest veel Roman Weidenfeller (Dortmundi Borussia) ja Ron-Robert Zieler (Hannover 96). Samas teatas sakslaste peatreener Joachim Löw, et karikafinaalis samuti vigastuse tõttu platsilt lahkunud Philipp Lahm on MMiks «sajaprotsendiliselt kindlasti» mänguvalmis.

Koos Portugali, Ghana ja USAga G-alagruppi kuuluv Saksamaa peab MMi esimese kohtumise 16. juunil Ghana vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles