Kas tuleb üks häving veel? Elevandiluurannik vajab Põhja-Korea üle ülisuurt võitu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Käimasoleval jalgpalli MM-finaalturniiril on seni suurima kaotuse pidanud vastu võtma Põhja-Korea meeskond, kes jäi alagrupiturniiri teises voorus 0:7 alla Portugalile.

Alagrupi viimases kohtumises läheb Põhja-Korea vastamisi Elevandiluurannikuga, kellel on veel õhkõrn lootus pääseda kaheksandikfinaali, kirjutab The Canadian Press.

Kui Elevandiluurannik tahab säilitada lootust alagrupist edasi pääsemiseks, siis tuleb Põhja-Korea väravasse taguda võimalikult palju palle.

Ennekõike peab Elevandiluurannik lootma, et G-alagrupi teises kohtumises alistaks Brasiilia samal ajal Portugali. Kui mäng jääb viiki või võidab Portugal, siis pole Elevandiluurannikul nagunii enam lootust edasi pääseda.

Kui Brasiilia alistaks viimases kohtumises 1:0 Portugali, siis vajaks Elevandiluurannik alagrupist edasipääsemiseks 8:0 võitu Põhja-Korea üle. Enne viimast vooru on Portugalil väravate vahe võrreldes Elevandiluurannikuga üheksa võrra parem.

«Meil on veel üks kohtumine pidada ning me võlgneme endale ühe võidu. Loodetavasti läheva asjad meile soodsalt,» sõnas Elevandiluuranniku kaitsja Guy Demel, kes usub veel meeskonna edasipääsuvõimalustesse. «Midagi ei ole veel kadunud.»

«Peame võrreldes kahe esimese kohtumisega oma võimalusi paremini ära kasutama,» lisas Kolo Toure.

G-alagrupi kohtumised peetakse homme.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles