Paide ja Sillamäe said suured võidud, Infonet viigistas Jõhviga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti täna neli mängu.

Võõrsil sai suure võidu kirja Sillamäe Kalev, kes alistas Tartus 6:0 kohaliku Tammeka. Külalised said juba teisel minutil Jevgeni Kabajevi väravast juhtima, üheksandal mänguminutil lõi Kabajev sisse ka penalti. 22. mänguminutil sahistas tartlaste väravavõrke Jaroslav Kvasov, 37. ja 67. minutil oli täpne Stanislav Murihhin. Viimasel kümnel minutil vormistas Kvasov lõppseisuks 6:0.

Samuti suureskoorilises mängus sai 6:2 võidu Paide Linnameeskond, kes oli parem Tallinna Kalevist. Kuigi Kalev sai 14. minutil Aleksei Naariste tabamusest juhtima, lõppes avapoolaeg pärast Stanislav Goldbergi 24. minuti väravat 1:1 viigiseisul. Rasmus Tomson lõi 70. minutil Paide kasuks 2:1, Goldberg tõi viis minutit hiljem tabloole seisu 3:1. 86. minutil sai Paide poolt jala valgeks Martin Uustal ning kuigi Ionel Armean lõi normaalaja viimasel minutil Kalevi poolt nende teise värava, kõmmutas Tomson lisaminutitel veel kaks tabamust ja nii jäi seisuks 6:2.

Jõhvi Lokomotiv ja Tallinna Infonet mängisid samal ajal 1:1, Flora ja Levadia 0:0 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles