Kohtunik saatis Pistoriuse kliinikusse hindamisele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Oma tüdruksõbra ettekavatsetud tapmises süüdistatava Lõuna-Aafrika Vabariigi paraolümplase Oscar Pistoriuse kohtuprotsess lükatakse edasi, sest Pistorius läheb mõneks ajaks psühhiaatriahaiglasse, kus hinnatakse tema vaimset seisundit.

Pistoriuse kohtuprotsessi juhtiv kohtunik Thokozile Masipa andis täna teada, et Pistoriuse protsess jätkub 30. juunil, sest järgmise nädala esmaspäevast läheb kuulus paraolümplane Weskoppiese psühhiaatriahaiglasse. Pistorius peab haiglas igal hommikul ilmuma neljast eksperdist koosneva komisjoni ette, kes hindavad tema vaimset seisundit.

Hiljuti käis Pistoriuse protsessil tunnistamas doktor Merryll Vorster, kelle hinnangul on erinevad elus juhtunud sündmused - sealhulgas tema jalgade amputeerimine - põhjustanud Pistoriusele rohkelt stressi. Vorsteri hinnangul on paraolümplasel arenenud seetõttu välja ärevushäire.

Pistoriust süüdistatakse oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi ettekavatsetud tapmises, kui mees eelmise aasta sõbrapäeval Steenkampi läbi vannitoa ukse surnuks tulistas, pidades teda enda sõnul sissetungijaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles