Ferrari vallandatud tiimijuht: mind toetasid Alonso, Räikkönen ja Vettel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefano Domenicali.
Stefano Domenicali. Foto: SCANPIX

Kehva hooaja alguse järel hundipassi saanud Ferrari vormel-1 meeskonna juht Stefano Domenicali lausus, et talle helistasid pärast kehva uudist kolm meest – tiimi sõitjad Fernando Alonso ja Kimi Räikkönen ning üllatuslikult ka Red Bulli rooli keerav Sebastian Vettel.

Itaalia vormel-1 ajakirjanik Leo Turrini kirjeldas oma blogis vestlust Domenicaliga, vahendab MTV Sport. «Vallandamise päeval sain kõne kolmelt sõitjalt. Need olid tähestikulises järjekorras Alonso, Kimi ja Vettel,» lausus Domenicali. «Fernando ja Kimi on head sõbrad, kahjuks on nende tulemused praegu sellised nagu nad on. Ma ei toonud neid tiimi selleks, et nad kuuenda koha nimel võitleksid, aga paraku on nii läinud,» lisas ta.

Turrini uuris ka, mis põhjusel Vettel Domenicalile helistas ja millest räägiti, kuid targemaks ei saanud. «Miks Seb helistas? Anna andeks, aga selle pead kahjuks ise välja uurima,» muigas Domenicali vastuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles