Moonika Aava jäi rohkem rahule kui Ateenas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Aava
Moonika Aava Foto: Marina Pushkar

Naiste odaviskes 56.94ga 26. koha saanud Moonika Aava näol säras pärast võistlust naeratus – eestlanna sõnul polnud võimalik temalt paremat tulemust oodata.


«Võrreldes eelmise olümpiaga Ateenas on emotsioon parem, oma tulemuse tegin ära,» sõnas ta. «Terve suvi möödus operatiivülesande käigus saadud jalavigastust ravides ning politseis tööd rügades. Enne tänast võistlust polnud ma kahe kuu jooksul teinud ühtegi täisvõimsusega viset. Mul puudus ülevaade, millises seisus olen.»



Odanaine sai võistlusest niivõrd positiivse emotsiooni, et mõtleb juba heale esinemisele tuleva aasta MMil Berliinis. «Kavatsen küll tööd Eesti politseis jätkata, ent tahan ka MMiks korralikult valmistuda,» kinnitas Aava.



Naiste kaugushüppe eelvõistlusel 6.38 hüpanud ning 28. kohaga leppinud Ksenija Balta tunnistas samuti, et ettevalmistus polnud vajalikul tasemel.



«Normaalselt sain harjutada vaid viimased kolm nädalat, need, kes siin esikohtade eest võitlevad, on seda teinud terve aasta,» sõnas tihti vigastustega maadlev Balta. «Minul jäi ju eelmine hooaeg sisuliselt vahele.»



Vigastused pole lubanud Baltal piisavalt palju võistelda, aga Eesti tulevikulootus pead norgu ei lasknud.



«Olen alles 21-aastane ja pean tippu tõusmise nimel veel palju tööd tegema,» märkis Balta. «Tean, et võimed on mulle selle jaoks antud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles