MVP auhinna võitnud Moldoveanu: 4:0 on natuke isegi ebaõiglane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo ja Rocki vaheline korvpalli meistriliiga neljas finaalmäng.
Kalev/Cramo ja Rocki vaheline korvpalli meistriliiga neljas finaalmäng. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria tänavuse aasta kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti rumeenlane Vlad Moldoveanu, kes kerkis ka täna 19 punktiga Kalev/Cramo resultatiivseimaks.

«Minu jaoks oli oluline hooaeg võidukalt lõpetada. MVP auhind on lihtsalt osa protsessist ja tööst, mis on aastate jooksul tehtud. See on asi, mis lihtsalt karjääri ühel hetkel võib juhtuda,» tõdes Moldoveanu.

«Samas tegid paljud teisedki väga hea finaalseeria. Frank (Elegar) oli läbi seeria hea. Curtis (Millage) pani palli hästi liikuma. Samamoodi olid heas hoos Rain (Veideman) ja Gregor (Arbet). Kui minul ei olnud kõige parem hetk, siis astusid teised esile. See oli ikkagi meeskonna võit,» lisas ta.

Moldoveanu sõnul vääris Kalev finaalseerias tiitlit kindlasti rohkem, kuid tema arvates oleks duell võidnud olla pingelisem. «Olime hästi motiveeritud ja tahtsime seda tiitlit rohkem. 2 minutit enne tänase kohtumise lõppu olin võidus kindel,» sõnas ta. «Rock suutis läbi seeria mitmel puhul raskest seisust välja tulla. 4:0 ülekaal on natuke isegi ebaõiglane.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles