ERRi sporditoimetust asub juhtima Rivo Saarna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saarna
Rivo Saarna Foto: Euro RSCG

Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse uueks juhiks saab Rivo Saarna, kes valiti ametisse nelja kandidaadi seast. Saarna on praegu kommunikatsioonibüroo Idea PR tegevjuht, ETVs on ta varem töötanud alates 1995. aastast, ajakirjanikuna uudistetoimetuses; aastatel 1999-2002 juhtis ETV turundus- ja reklaamiosakonda.

Uue juhi kinnitusel järske muutusi ERRi sporditoimetuses ei toimu. «Hoiame fookuses Eesti sportlast, kajastame olulisi ja suurimaid tiitlivõistlusi ning püüame jõudumööda suurendada spordipublitsistika ja analüüside mahtu,» kinnitas Rivo Saarna ERR Spordi vahendusel.

«Juhina pean esmatähtsaks, et ajakirjanikud saaksid keskenduda oma tööle ning ETV ekraanile jõuaksid olulisemad spordisündmused ja -ülekanded koos eestikeelsete kommentaaride ja eksperthinnangutega,» ütles sporditoimetuse uus juht.

ERRis tekkis kriis märtsi lõpus, kui juhatuse esimees Margus Allikmaa teatas, et on otsustanud lõpetada töösuhte sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga. ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg teatas pärast seda, et Kaljuveeri lahkumisel lahkub ka tema.

Margus Allikmaa tegi Kaljuveerile kompromissettepaneku, et Kaljuveer jätkab sporditoimetuse juhina, kuid strateegilisi otsuseid hakkab langetama juhatus. Seda ettepanekut Kaljuveer vastu ei võtnud.

Lisaks Saarnale kandideerisid ERRi sporditoimetuse juhatajaks Marko Kaljuveer, Lembitu Kuuse ja Priit Pullerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles