Hollandi peatreener pole pärast kolme võitu ikka rahul

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Hollandi jalgpallikoondis lõpetas E-alagrupi küll edukalt kolme võiduga, alistades Kameruni viimases voorus 2:1, ent peatreener Bert van Marwijk pole meeskonnaga ikka piisavalt rahul ja jagas kohtumise lõppedes kriitikat.

«Ma ei ole ka tänase esitusega rahul. See on küll fakt, et me võitsime, ent teisel poolajal mängisime kesiselt,» leidis van Marwijk. «Kahes esimeses kohtumises kontrollisime sündmuste käiku täielikult, kuid täna hakkasime mängima alles pärast Kameruni viigiväravat.»

«Andsime Kamerunile liialt palju ruumi tegutsemiseks ning tulemus võinuks olla ka vastupidine,» lisas van Marwijk.

Kohtumise parimaks valitud väravalööja Robin van Persie oli peatreenerist märksa positiivsemalt meelestatud. «Mängisime hästi ja olen rahul, et väravani jõudsin. Järgmine mäng Slovakkiaga tuleb raske – nad võitsid ju ikkagi Itaaliat.»

Hollandi koondise eest pidas MM-il esimese mängu ründaja Arjen Robben, kelle eeltöö viis lõpuks võiduväravani. Robben kiitis ka järgmist vastast, öeldes, et Slovakkiat ei saa enam vaadata kui lihtsat väikeriiki.

«Arjen näitas mängitud minutite jooksul oma klassi – tal on võime läbi murda ükskõik millisest kaitsest,» kiitis Müncheni Bayerni meest koondise kaitsja John Heitinga.

Hollandlased on püsinud nüüd kaotuseta juba 22 matšis, mis tähistab koondiste tasemel pikimat seeriat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles