Tagasilöök Pacersile: meeskonna tähtmängijal diagnoositi peapõrutus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul George (kollases) ja Dwyane Wade pärast kokkupõrget.
Paul George (kollases) ja Dwyane Wade pärast kokkupõrget. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA mängitakse parajasti konverentside finaale ning halva uudise sai tiitlikaitsja Miami Heati vastu mängiv Indiana Pacersi meeskond, kelle staarmängijal Paul George'il diagnoositi viimase kohtumise järel peapõrutus.

Pacers avalikustas teate, mille kohaselt sai George teisipäeval peetud mängu ühes olukorras põlvega selga Heati mängumehe Dwyane Wade'i käest. Koheselt pärast mängu ei ilmnenud Pacersi staaril mingeid peapõrutusele viitavaid sümptomeid ning meeskonna arstidega suhtlemise järel hinnati tema olukord terveks.

Veidi hiljem tunnistas George, et kaotas kokkupõrke tagajärel siiski teadvuse ning uute uuringute tagajärel diagnoositi Pacersi mängumehel peapõrutus.

Hetkel pole meeskond teada andnud, milline George'i olukord on ning kas ta järgmistes mängudes platsile pääseb. George on käesoleval hooajal visanud mängus keskmiselt 21,7 punkti, võtnud 6,8 lauapalli ja jaganud 3,5 korvisöötu, seega oleks tema eemalejäämine Pacersile suureks hoobiks. Pacersi ja Heati seeria on 1:1 viigis, järgmine kohtumine peetakse laupäeva öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles