Jermain Defoe minevikule ei mõtle

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Inglismaa jalgpallikoondise väravakütt Jermain Defoe andis meeskonnakaaslastele nõu, öeldes, et varasematele kohtumistele Saksamaaga ei tasu mõelda, kui ülehomme vana rivaaliga silmitsi tuleb seista.

Inglismaa ainus võit Saksamaa üle jalgpalli MMil oli 1966. aasta finaalis, hilisematel kohtumistel 1970. ja 1990. aastal kaotasid inglased mõlemal korral. Samuti pidid nad sakslastele alla vanduma 1996. aasta Euroopa Meistrivõistluste poolfinaalis.

Sellest hoolimata kinnitab Tottenhami ründaja, kes mängus Sloveeniaga ka värava tõi, et ajalugu ei loe midagi, kui mängitakse veerandfinaali kohale.«Mäletan 1990. aasta penaltiseeriat ja Gazza (Paul Gascoigne – toim.) nutmist,» lisas mees.

«Mul on palju mälestusi, kuid neid ei tasu mängu eel meenutada. Inglismaa peab Saksamaale vastu astuma nagu igale teisele riigile. Tuleb olla sama enesekindel kui Sloveeniat alistades olime. Siis suutsime töötada meeskonnana,» seletas Defoe.

«See on alles algus ja me oleme õigel ajal hoo sisse saanud,» lõpetas Defoe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles