Pulmade eel Wozniacki maha jätnud golfiäss: elan nagu 1970. aastatel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy.
Rory McIlroy. Foto: SCANPIX

Mõned päevad tagasi vallutas spordimaailma kõmurubriike uudis sellest, kuidas golfar Rory McIlroy jättis tennisekaunitar Caroline Wozniacki maha vahetult pärast pulmakutsete laialisaatmist. Paar päeva pärast uudise ilmsikstulekut on McIlroy tunnistanud, et lülitas end ümbritsevast maailmast välja ning elab justkui 1970. aastatel.

«Ma ei ole paar päeva oma telefoni sisse lülitanud ja oma arvuti andsin ma ära. Elan justkui nii nagu 1970ndatel,» rääkis McIlroy pärast valusat lahkuminekut.

«On olnud raske nädal ja mul ei ole tegelikult mugav sellest siin rääkida,» lisas golfar, kes alustas Wentworthis toimuvat golfiturniiri.

Eelmise aasta viimasel päeval kihlunud Wozniacki ja McIlroy planeerisid juba pulmapidu ja saatsid laiali kutseid, kui golfiäss ühtäkki ära ehmatas ja naise maha jättis. «Probleem on minus. Nädalavahetusel saadetud pulmakutsed tekitasid tunde, et ma pole selleks valmis. Soovin Carolinele parimat ja tänan teda heade aegade eest. Rohkem ei kavatse ma meie suhet kommenteerida,» rääkis McIlroy vahetult pärast lahkuminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles