Rosberg kaitseb Schumacheri

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg
Nico Rosberg Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 MMil Mercedes GP-s sõitev Nico Rosberg ütleb, et kaaspiloot Michael Schumacher sõidab temaga täpselt samal tasemel ning tuleb kesiselt alanud hooajast edukalt välja.

Seitsmekordne maailmameister suundus pärast kolmeaastast pausi tagasi Mercedes GP meeskonda, ent tema sõidud on paraku tiimikaaslasest kahvatumaks jäänud. Pilootide arvestuses on Schumacher 9. positsioonil ja Rosberg 6.

Kuigi Schumacher on oma sõitude kohta palju kriitikat saanud, astub kaaspiloot vanameistri kaitseks välja. «Schumacher on sel hooajal väga hästi esinenud,» väidab Rosberg meediale.

«Olen teda küll edestanud mitmetel etappidel, ent tegelikult sõidame samal tasemel. See mulle meeldibki, et oleme võrdsed -  ükskord on üks ees, teinekord teine,» jätkab sakslane Rosberg.

Ta lisab, et nad on kaasmaalasega koos tugev tiim, sest mõlemal on teiselt palju õppida. «Tunnen, et töötame koos hästi. Me julgeme oma arvamust välja öelda ja see on väga oluline meeskonnale.»

Schumacher on varem öelnud, et ta ei võta kriitikat enda pihta tõsiselt, sest suur osa F1-st ongi meelelahutuseks mõeldud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles