Draama USA koondises: kõige nimekam staar jäi meeskonna ukse taha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Landon Donovan.
Landon Donovan. Foto: SCANPIX

USA jalgpallikoondise peatreener Jürgen Klinsmann tegi julge valiku, kui jättis Brasiilias toimuva MMi eel USA koondise nimekirjast välja suurima staari Landon Donovani vaatamata sellele, et ründaja on terve.

Donovanil on viimastel aastatel olnud üksjagu probleeme ning 2012. aastal võttis ta jalgpallist lühikese pausi, kuna ta oli väsinud, vahendas Soccernet.ee.

USA koondise jaoks oli see paus aga tähtsal ajal ning nii võiski too otsus Donovani MM-lootustele saatuslikuks saada.

Klinsmann pole suurte mängijate eemale jätmisele võõras: 2006. aastal jättis ta Saksamaa MM-koondisest välja legendaarse Oliver Kahni.

USA esialgne MM-koondis:

Väravavahid: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake).

Kaitsjad: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berliin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nürnberg), Brad Evans (Seattle Sounders), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Hoffenheim), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders).

Poolkaitsjad: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Müncheni Bayern), Jermaine Jones (Besiktas), Graham Zusi (Sporting Kansas City).

Ründajad: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles