Smiško möödus tänase mänguga nii Martin Kaalmast kui ka Mart Poomist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia väravavaht Roman Smiško (keskel) kohtumises Flora vastu tööd tegemas.
Levadia väravavaht Roman Smiško (keskel) kohtumises Flora vastu tööd tegemas. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Levadia 1:0 võit Nõmme Kalju üle täna peetud Eesti jalgpalli meistriliiga 14. vooru kohtumises tähendas ühtlasi, et Levadia puurilukk Roman Smiško on nüüd hoidnud oma värava puhtana kaheksas järjestikuses kohtumises.

Sellega möödus ta kõigi aegade meistriliiga tabelis korraga nii Martin Kaalmast kui ka Mart Poomist, tõustes kolmandale kohale. Kaalma suutis värava puutumatuna hoida järgemööda 756 ja Poom 764 minutit, Smiško kontol on pärast tänast mängu aga juba 806 minutit, mille jooksul ta pole pidanud palli oma väravast välja võtma.

Kui arvestada, et ka viimases kahes karikamängus - neist poolfinaal lõppes lisaaja järel - pole Smiškole 210 minuti jooksul väravat löödud, ületas ukrainlane täna ametlikes kohtumistes koguni 1000 minuti piiri. Kaheksa nulliga lõppenud liigamängu on ühtlasi ka Levadia klubi rekordi kordamine.

Koondisemängude tõttu teeb Meistriliiga pärast homseid kohtumisi väikese pausi, järgmisena avaneb võimalus Smiško seeria lõpetamiseks Tartu Tammekal, kellega Levadia kohtub 10. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles