Üks löök väravale viis QPRi rahapaja juurde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queens Park Rangersi mängijad võitu tähistamas
Queens Park Rangersi mängijad võitu tähistamas Foto: SCANPIX

Inglismaal jalgpalliliigas selgus eile viimane uus Premier League'i tiim, kui QPR suutis Derby vastu võita vaid ühe värava peale lennanud pealelöögiga.

Championshipi play-offi finaal viis omavahel vastamisi mitu Premier League'i fännide jaoks tuttavat nime ja nägu eesotsas kahe treeneri Harry Redknappi (QPR) ja Steve McClareniga (Derby), vahendab Soccernet.ee.

Kui vaadata meeskondade palgaeelarveid, ei tohtinuks QPR-il, kes kulutab mängijate palkadele rohkem kui Meistrite liiga finalist Atletico, tolles mängus ühtegi probleemi tekkida, ent halvasti komplekteeritud ja ülemakstud mängijaid ei ole ühtseks löögirusikas vormida suudetud ja nii suutis väiksem Derby kohtumist sisuliselt avavilest domineerida.

Redknappi hoolealuste olukord muutus veelgi halvemaks teise poolaja keskel, mil Gary O'Neil väravavõimaluse peatamise eest punast kaarti nägi.

Umbkaitses istunud QPR jõudis pärast seda olukorda vaevu vastaste väljakupoolele, kuid jalgpallis kipuvad asjad tihtipeale minema uskumatut stsenaariumi mööda ning nii kasutas QPR üleminutitel ühe oma vähestest võimalustest ära, kui Derby kaitse eksis palli puhtaks löömisel ning mänguvahend maandus Bobby Zamora jalal, kes selle võrku kõmmutas.

Tegu oli QPR-i ainsa värava peale lennanud löögiga kogu mängu jooksul, ent sellest piisas, et Premier League'i jõuda ja täiendada oma meeskonna järgmise kolme aasta eelarvet minimaalselt 120 miljoni naelsterlinguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles