Esimest Wimbledoni võitu ihkav Henin kohtub järgmisena Clijstersiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin
Justine Henin Foto: SCANPIX

2008. aasta maikuus karjääri lõpetanud, ent tänavu jaanuaris tipptennisesse naasnud endine maailma esireket Justine Henin otsustas comeback’i teha suuresti just seetõttu, et soovib lõpuks ka Wimbledonis võidutseda.

Henin on oma karjääri jooksul võitnud seitse suure slämmi turniiri, Wimbledonis on ta aga kahel korral jõudnud finaali, kuid mõlemal korral pidanud kaotusega leppima.

Näinud eelmisel aastal telerist, kuidas Roger Federer võitis ainsa suure slämmi turniiri, kus ta veel võidutsenud polnud (Federer võitis Prantsusmaa lahtised – toim), otsustas Henin, et püüab ise sama teha.

Täna alistas Henin (WTA 16.) kolmandas ringis 6:1, 6:4 12. asetusega venelanna Nadja Petrova ning neljandas ringis läheb ta vastamisi vana rivaali Kim Clijstersiga (WTA 8.), kes alistas 6:3, 6:3 27. paigutusega venelanna Maria Kirilenko.

Henin ja Clijsters on karjääri jooksul vastamisi olnud 24 korral, mõlemal on kirjas 12 võitu. Tänavu on nad mänginud kahel korral ja mõlemad mängud võitis Clijsters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles