Korjuse tiim jäi Blancpaini sarjas lõpuringidel napilt võidust ilma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Blancpain

Kevin Korjus tegi ART Grand Prix meeskonna ridades hea sõidu Blancpain GT sarja hooaja teisel etapil, lõpetades koos Andy Souceki ja Kevin Estre'iga Silverstone'is peetud kolmetunnise sõidu teise kohaga.

Esikoht tuli McLaren MP4-12C GT3 autoga sõitval tiimil loovutada alles veerand tundi enne sõidu lõppu, kui viimast vahetust sõitnud Soucek pidi mööda laskma M-Spordi tiimi Bentleyt roolinud Steven Kane'i. Võidumeeskonda kuulusid veel Guy Smith ja Andy Meyrick. Kolmanda koha sai Belgian Audi Club Team WRT Audi R8, juhtideks Laurens Vanthoor, Cesar Ramos ja Marc Basseng.

Finišijoonel lahutas kahte esimest vaid 1,274 sekundit, kolmanda koha saanud Audi kaotas 28,649 sekundiga. ART Grand Prix tiimi teine McLaren tuli üle lõpujoone seitsmendana, kaotust võitjale kogunes 1.02,468. «Kuulsin raadiost, et vahe kasvab ja juhin enam kui 25 sekundiga. Üritasin mitte vigu teha ja rahulikult sõita, kuid siis tuli rajale turvaauto ja see lubas Bentleyl meile kannule jõuda. Kiirus on aga hea, peame veel vaid natuke juurde panema, et võita,» sõnas teist vahetust sõitnud Korjus enne poodiumile tõusmist antud lühikeses teleintervjuus.

Avaetapi Monzas kolmandana lõpetanud ARTi meeskond tuleb uuesti rajale 29. juunil, kui Prantsusmaal Paul RIcardi ringrajal sõidetakse hooaja kolmas etapp, mis on ühtlasi viimane kolmetunnine sõit. Järgnevad veel 24 tunni sõit Spa ringrajal ja Nürburgringi 1000 km sõit.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles