Teateorienteerumise võidud läksid soosikutele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Vaher, Timo Sild, Lauri Sild.
Sander Vaher, Timo Sild, Lauri Sild. Foto: Erakogu

Tartumaal Unikülas toimunud Eesti meistrivõistlustel teateorienteerumises võidutsesid eeldatavad favoriidid: meestest Eesti Kaitsejõudude Spordiklubi ning naistest OK Põlva Kobrase esindusvõistkond.

Meeste 7,7 km ja 21KPga avavahetuse võitis Lauri Sild (EKJ SK I, aeg 50.13) 50-sekundilise eduga Olle Kärneri (EKJ SK II; 51.03) ees, kolmandana lõpetas Priit Randman (Rakvere OK; 56.14) ja neljandana SK Saue Tammede esindaja Alar Abram (58.03). 

Ka EKJ I teine ja kolmas vahetus - Sander Vaher ja Timo Sild jooksid oma vahetustes päeva parimad ajad ning vahe järgnevatega venis üpris pikaks. Hõbedale tõusnud SK Saue Tammede meeskond kaotas lõpuks 10.33 ning kolmanda koha saanud SK100 esindus 15.10.

Naiste võistlus oli tasavägisem ning veel kilomeeter enne lõppu olid kolmandas vahetuses koos Liis Johanson (Põlva Kobras) ja Anu Åkerman (Värska OK Peko). Siiski suutis Eesti koondise praegune esinumber Johanson oma paremuse maksma panna ning saada sel nädalavahetusel juba teise Eesti meistrikulla. Kolmandaks jäid eelmise aasta võitjad, OK Võru naiskond.

Tulemused:

1. OK Põlva Kobras (Annika Rihma, Madli-Johanna Maidla, Liis Johanson) 2:11.19

2. Värska OK Peko (Daisy Kudre, Kaisa Raudkepp, Anu Åkerman) 2:12.15

3. OK Võru (Kerstin Uiboupin, Eleri Hirv, Laura Joonas)  2:18.18

Kokku oli rajal 33 meeste- ja 22 naistevõistkonda. Võistlused korraldas OK Ilves, rajameistrina tegutses Madis Oras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles