Maailma tenniseparemik kindlustas Wimbledonil pääsu 16 sekka

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin Wimbledonil
Justine Henin Wimbledonil Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril Inglismaal on maailma tenniseparemik endale kindlustanud edasipääsu 16 parema sekka.

Tiitlikaitsja šveitslane Roger Federer jõudis Wimbledoni tenniseturniiri meesüksikmängus 16 parema sekka, alistades prantslase Arnaud Clementi 6:2, 6:4, 6:2.

Neljandasse ringi jõudsid ka kolmanda asetusega serblane Novak Djokovic ja viienda paigutusega ameeriklane Andy Roddick, kes alistasid vastavalt hispaanlase Albert Montanese 6:1, 6:4, 6:4 ja sakslase Philipp Kohlschreiberi 7:5, 6:7 (5:7), 6:3, 6:3.

Tipptennisistidest jõudsid oodatult edasi ka Tomas Berdych, austraallane Lleyon Hewitt ja austerlane Jürgen Melzer.

Avaringi enneolematu ja rekordilise avamängu võitnud ameeriklane John Isner oli enneolematust matšist nõnda väsinud, et jäi teises ringis alla hollandlasele Thiemo de Bakkerile 0:6, 3:6, 2:6.

Ka Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängus olid eile kolmanda ringi mängudes favoriidid edukad. Teise asetusega ameeriklanna Venus Williams alistas 6:4, 6:2 venelanna Alissa Kleibanova ja neljanda paigutusega serblanna Jelena Jankovic oli 6:0, 6:3 üle ukrainlannast Aljona Bondarenkost. Edasi 16 hulka jõudsid ka Belgia tähed Kim Clijsters ja Justine Henin. Clijsters võitis 6:3, 6:3 venelanna Maria Kirilenko ja Henin 6:1, 6:4 samuti venelanna Nadja Petrova.

Eesti parima naistennisisti Kaia Kanepi pääs 16 parema sekka selgub täna, kui ta vastamisi astub Alexandra Dulgheruga (WTA 31.). Postimees toob lugejateni kohtumise otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles