Puusepp: edasiminek on olnud märgatav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Puusepp
Martin Puusepp Foto: Kalev Chocolate Team

Kolm nädalat tagasi Itaalias raskesse liiklusõnnetusse sattunud Kalev Chocolate Teami rattur Martin Puusepp tegi endale raske perioodi lõpetuseks ilusa kingituse, tulles kuni 23-aastaste jalgratturite arvestuses Eesti meistriks temposõidus.

«Pidin kümme päev antibiootikume võtma, et käehaav mädanema ei läheks. See kurnas organismi tublisti, kuid ratta selga istusin nelja päeva möödudes,» rääkis Puusepp, kes edestas 37 sekundiga hooaega samuti Kalev Chocolate Teamis alustanud, kuid seejärel Prantsusmaa amatöörklubisse siirdunud Urmo Utarit.

Esimest aastat proffide seas võidu sõitev Puusepp pole meeste seas võiduni jõudnud, kuid on hooaja esimese poolega rahul.

«Palju raskem on kui varasematel hooaegadel Prantsusmaal amatööride seas. Kuid olen sattunud võidu sõitma ratturitega, kes koos minuga amatööride seas olid, ja nendega võrreldes on olnud edasiminek märgatav,» ütles Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles