NHL-i draftis osutus esimesena valituks Taylor Hall

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Hall
Taylor Hall Foto: SCANPIX

Ameerikas Los Angeleses toimunud jäähokiliiga NHL-i draftis valiti eile esimesena välja kanadalane Taylor Hall, kelle mängijaõigused sai Edmonton Oilers.

Taylor Hall kuulus sel hooajal MM-il hõbeda võitnud Kanada U20 koondisse. Kahel eelmisel aastal mängis noormees Windsor Spitfiresi ridades OHL-is ja valiti mõlemal hooajal ainulaadse saavutusena liiga MVP-ks.

Teisena valis Boston Bruins endale Tyler Seguini ja kolmandana osutuks valituks Eric Gudbransoni Florida Panthersi poolt.

Viiendana valis New York Islanders Euroopa hokimehe šveitslase Nino Niederreiteri. Niederreiter mängis U20 ja ka täiskasvanute MM-il ja on nüüd kõrgeima valikuga Šveitsi hokimees NHL-i draftis.

Esikümnesse jõudsid veel kaks Euroopast pärit hokimeest - Atlanta Thrashers valis kaheksandana venelase Aleksander Burmistrovi ja Minnesota Wild Soome tulevikulootuse Mikael Granlundi üheksandana. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles