Margus Hundile prognoositakse kohta algkoosseisus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi klubi Cincinnati Bengalsi äärekaitsjale Margus Hundile ennustatakse analüütikute poolt küll kohta üheteistkümne kaitseformatsiooni algkoosseisu mehe seas, kuid samas tõdetakse, et lihtne ei saa see ülesanne tal olema.

Kuna kindlalt Bengalsi algkooseisu kuulunud äärekaitsja Michael Johnson siirdus Tampa Bay Buccaneersi ridadesse, on tekkinud vabale kohale lisaks Hundile mitu kandidaati. Peamine konkurent on Wallace Gilberry, kes profina mängib jalgpalli seitsmendat hooaega, teist aastat Bengalsis, kirjutab ERR Sport.

Hundile lisandus üks konkurent ka draft’ist, kus Bengals valis kolmandas ringis Lääne-Virgina ülikoolis mänginud äärekaitsja Will Clarke’i. Clarke on küll Hundist natuke lühem ja kergem, kuid kehaehituselt ja omadustelt peetakse teda sarnaselt eestlasega ideaalsete eeldustega äärekaitsjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles