James: löön vajadusel ise penalti

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Inglismaa jalgpallikoondise väravavaht David James ütles tabloidile The Sun, et on vajaduse korral valmis homses kohtumises Saksamaaga ka ise penaltit lööma minema ning lubas enda värava puhtana hoida.

James selgitas, et kui kohtumine penaltitele läheb, on meeskonnas teatud mängijad, kes neid lööma ei läheks. «Ma ei nimeta nimesid, kuid mõned mehed ei pruugiks nõustuda. Võib-olla lööksin mina siis viimasena,» sõnas ta.

Varasemalt on Inglismaa koondise peatreener Fabio Capello ka välja kuulutanud nimekirja, kes meeskonnast 11 meetri karistuslööke sooritama läheksid – The Guardiani andmetel on nendeks Frank Lampard, Steven Gerrard, Wayne Rooney, James Milner ja Gareth Barry.

Eilsel pressikonverentsil Lõuna-Aafrika MMil rääkis James, et nad plaanivad igal juhul Saksamaad 90 minuti jooksul alistada, kuid ei karda ka penalteid. Mees lubas, et kodutööd tehakse selleks puhuks korralikult.

Kui James ka läheks 11 meetri karistuslööki sooritama, poleks see Inglismaa jaoks esimene kord, kui väravavaht  MMil penaltit lööb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles