Talvar võitis kardisõidu Balti karikavõistluste etapi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar (nr 88).
Aavo Talvar (nr 88). Foto: Talvar Racing

Lätis Kandavas peetud Rotaxi kardisõidu Balti karikavõistluste teisel etapil saavutas Talvar Racingu sõitjaist parima tulemuse Aavo Talvar, kes oli kindel võitja klassis Rotax Senior. Talvar võitis nii eelfinaali kui ka finaali ja on kahe esimese etapi järel sarja liider maksimumpunktidega.

Teistest Talvar Racingu sõitjatest oli Ron Donald Rotax Seniori eelfinaalis teine, kuid finaalis pidi rahulduma neljanda kohaga. Venelane Sergei Munarev finišeeris mõlemas sõidus kaheksandal kohal.

Klassis Rotax Junior võisid Talvar Racingu sõitjad hellitada võidulootusi, ent seekord oli jäme ots lätlaste käes. Jüri Vips lõpetas kolmandana nii eelfinaalis kui ka finaalis, Karl Leesmaa oli kaks korda kaheksas.

Kolmanda Talvar Racingu sõitjana teenis poodiumikoha Priit Sei, kes klassis Rotax Masters jõudis ruudulipu alla kolmandana nii eelfinaalis kui ka finaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles