Saksamaa jalgpallikoondise reklaamüritusel juhtus raske autoavarii

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondise peamänedžer Oliver Bierhoff (vasakul), vormel-1 sõitja Nico Rosberg ja golfimängija Martin Kaymer õnnetusele eelnenud pressikonverentsil.
Saksamaa jalgpallikoondise peamänedžer Oliver Bierhoff (vasakul), vormel-1 sõitja Nico Rosberg ja golfimängija Martin Kaymer õnnetusele eelnenud pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Itaalias Passeieri orus peagi algavaks MMiks valmistuva Saksamaa jalgpallikoondise korraldatud reklaamüritusel leidis aset raske autoavarii, milles sai kaks inimest vigastada.

Mercedes-Benzi kompanii oli toonud Itaaliasse jalgpalluritega kohtuma vormel-1 sõitja Nico Rosbergi ja DTM-sarjas kihutava Pascal Wehrleini ning golfitähe Martin Kaymeri. Päevaplaan nägi ette, et kõigepealt mängitakse koos Kaymeriga golfi ning seejärel võtavad Rosberg ja Wehrlein vutimehed kõrvalistmele ja teevad nendega suletud teelõigul paar kiiremat ringi.

Esimesena suletud rajale läinud Rosberg oli aga sunnitud tegema ootamatu äkkpidurduse, kui teele astusid kaks meest. Tema järel sõitnud Wehrlein suutis vaevu vältida Rosbergile otsasõitu, kuid sõitis seda tehes kahele jalakäijale otsa. Noorem mees sai esialgsetel andmetel kergemalt vigastada ja viidi Merano haiglasse, 63-aastane meesterahvas sai aga tõsiseid vigastusi ning ta transporditi helikopteriga Bolzano haiglasse. Ürituse korraldajate sõnul oli noorema mehe näol tegemist rajale palgatud turvamehega, vanem mees oli sakslasest turist. Mehe naine nägi õnnetust pealt ja sai šoki ning vajas seetõttu samuti arstiabi.

Rosberg ja Wehrlein ega ka nende kõrval autodes istunud jalgpallurid Julian Draxler ja Benedikt Höwedes vigastada ei saanud. Kaks viimast osalesid ka koondise õhtusel treeningul, samal ajal toimuma pidanud treeningmäng jäeti Saksamaa jalgpalliliidu otsusel lugupidamisest kannatanute vastu ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles