Leok : füüsiline pool oli korras

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Karli Saul

Lätis sõidetud Kegumsi MM-etappi võib julgelt pidada ka eestlaste koduvõistluseks, taas raja äärde tulnud sadu Eesti fänne, kes olid tulnud kaasa kaasa elama LS Motors Honda meeskonnas sõitva Tanel Leoki startidele.

Eesti keel kõlas pea igal sammul ja koduse publiku ees sõites oli Leoki koht kokkuvõttes kaheksas.

Kokkuvõttes teenis võidu Antonio Cairolile, teine oli Clement Desalle ja kolmas Steve Ramon.

«Kripeldama jääb eelsõidu kukkumine stardis, ei saanud nii head stardikohta kui oleks võinud olla. Sõitudega võis selles osas rahul olla, et füüsiline pool oli korras. Viies ja kuues koht olid käega katsuda, kui oleks nendega koos minema saanud. Teises sõidus äkki isegi kõrgem koht, sest just sõidu lõpuosas tuli korralik tunnetus sisse,» sõnas Leok. «Väsimuse piiri peal sõites tunnen ennast mugavalt. Teises sõidus jäi paar ringi puudu, oleks Naglist mööda saanud, ka Philippaerts tema ees oli üsna väsinud. Eks ma ise olin ka väsinud, kuid see, et konkurent oli püütav andis mulle lisajõudu juurde. Mulle oleks isegi sobinud, kui rada veel raskem ja ilm kuumem oleks olnud.»

Leoki järgmine start on teisipäeval, 29. juunil Sõmerpalu motokrossil, kus asub jahtima vanaisa Väino Leoki rändkarikat, peale mida ootab ees juba nädalavahetusel Rootsi GP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles