Djokovic, Federer ja Šarapova Prantsusmaal võidukad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Kui Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel langesid täna konkurentsis õed Serena ja Venus Williams, siis mitmed teised favoriidid olid võidukad.

Meeste teine reket Novak Djokovic oli täna kindlalt 6:1, 6:4, 6:2 parem prantslasest Jeremy Chardy’st. Neljanda paigutusega Roger Federer alistas 6:3, 6:4, 6:4 argentiinlase Diego Sebastian Schwartzmani. Kuuenda asetusega tšehh Thomas Berdych oli 6:7, 6:4, 7:5, 6:3 parem Kasahstani esindajast Aleksandr Nedovjesovist.

Rõõmustada võisid ka lätlased, kuna 18. paigutuse saanud Ernests Gulbis oli 6:2, 7:5, 6:0 üle argentiinlasest Facundo Bagnisest. Kaheksanda asetuse saanud Kanada esindaja Milos Raonic oli 7:6, 6:4, 6:1 parem tšehhist Jiri Vesely’st.

Naiste konkurentsis seitsmenda asetuse saanud venelanna Maria Šarapova alistas 7:5, 6:2 bulgaarlanna Tsvetana Pironkova. Kolmanda paigutusega poolatar Agnieszka Radwanska alistas 6:3, 6:4 tšehhitari Karolina Pliskova. Kaheksanda asetusega Angelique Kerber oli aga 6:2, 7:5 parem ameeriklannast Varvara Lepchenkost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles