Peaminister Taavi Rõivas stardib Ace Xdream seiklussarjas Aidu karjääris

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti peaminister Taavi Rõivas (keskel).
Eesti peaminister Taavi Rõivas (keskel). Foto: Ants Liblik

Laupäeval 31. mail toimub Aidu karjääris seiklussarja Ace Xdream teine osavõistlus, ligi 700 võistleja seas asub stardijoonele ka peaminister Taavi Rõivas.

«Tuleb tunnistada, et Aidu karjääri oleme oma võistluse toimumise kohana luuranud juba aastaid,» sõnab Sten-Eric Uibo seiklusklubist Xdream. «Aidu maastik on nii eriline, et mujalt Eestist midagi sellist ei leia, tingimused on seiklusspordiks väga head,» lisab Uibo.

«Peaministri osalemine ei tule meile üllatusena, Taavi on oma võistkonnaga Xdreami võistlustel ka varem korduvalt osalenud, eelmisel hooajal saavutati sarja kokkuvõttes väärikas 29 koht,» lausub Uibo. «Homme ootab peaministrit Aidus raske «tööpäev»: 4-5 tundi joostes, ratastel ja kanuuga, loomulikult pole pääsu ka erinevatest lisaülesannetest.»

Ace Xdream on seiklusspordivõistlus, kus 3-liikmelised võistkonnad otsivad maastikule peidetud kontrollpunkte, läbides rada jalgsi, ratastel ja kanuuga. Rajal ootavad lahendamist ka erinevad lisaülesanded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles