Eesti suusakoondise määrdetiim kahaneb neljandiku võrra

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise määrdemehed Tarvi Kuus (paremalt), Jaan Alvela, Asko Saarepuu, Raul Seema ja Meelis Aasla.
Eesti koondise määrdemehed Tarvi Kuus (paremalt), Jaan Alvela, Asko Saarepuu, Raul Seema ja Meelis Aasla. Foto: Liis Treimann

Nüüd, kus Eesti suusakoondise määrtetiimi senine juht Jaan Alvela siirdub Kasahstani esindaja Aleksei Poltoranini meeskonda, võib meie sportlastel tekkida talvel probleeme. Nii arvas koondislane Algo Kärp. «Ega Alvela lahkumine hea olnud. Loodame, et saame siiski hakkama.»

Kärp lisas, et ehk saab Alvela eestlastele, kes veel Poltoranini ehk maailma paremikuga konkureerida ei suuda, vajaduse korral infot edastada.

Eesti suusaliidu spordidirektor Raul Olle sõnul Eesti määrdetiimi kompetents ei vähene, küll aga jääb üks kätepaar vähemaks. Hooldemehed jätkavad kolmekesi – Raul Seema, Tarvi Kuus ja Meelis Aasla – tihedatel nädalavahetustel ja MMil kutsutakse appi ka Asko Saarepuu.

Kes määrdetiipi pealikuks saab, otsustavad mehed isekeskis. Küsimusele, kas see võiks olla Seema, vastas Olle: «Ma ei tahaks seda teemat kommenteerida enne, kui mehed on oma otsuse teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles