Endine tipptennisist viidi üledoosi kahtlusega haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Capriati 2004. aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril.
Jennifer Capriati 2004. aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril. Foto: wikipedia.com

Endine naiste tennise maailma esireket Jennifer Capriati viidi uimasti üledoosi kahtlusega haiglasse.

Meelelahutusportaali tmz.com andmetel kutsuti kiirabi ühte Riviera Beachi hotelli, kus 34-aastane Capriati peatus ning sealt viidi endine tennisist haiglasse.

Capriati isa Stefano sõnul on tema tütre seisund stabiilne ja ta on juba paranemas.

Capriati võitis oma karjääri jooksul kolm suure slämmi turniiri ning 1992. aastal võitis ta Barcelona olümpial kuldmedali.

Capriati alustas profikarjääri juba 13-aastasena ning temast sai noorim mängija, kes naiste turniiril on finaali jõudnud. 14-aastasena jõudis ta Prantsusmaa lahtistel poolfinaali.

Paraku ei pidanud Capriati pingele vastu ja ta tegi läbipõlemise tõttu karjääris väikese pausi, 1993. aastal süüdistati teda poevarguses ning 1994. aastal arreteeriti ta süüdistatuna marihuaana omamises.

Pärast võõrutusravi otsustas ta 1996. aastal tipptennisesse naasta ning just siis suutiski ta võita kahel korral Austraalia lahtised ning korra Prantsusmaa lahtised ja tõusta maailma esireketiks.

Viimati mängis Capriati 2004. aasta sügisel, ent pidi siis vigastuse tõttu tenniseväljakutelt eemale jääma. 2007. aasta jaanuaris kinnitas ta, et soovib uuesti tippu naasta, aga siiani pole seda veel juhtunud.

2007. aasta juulis tunnistas ta New York Daily News’ile antud intervjuus, et on langenud depressiooni ja on kaalunud ka enesetappu. «Kui mängimise lõpetasin, hakkas kõik kokku kukkuma. Kui mul ei ole tennist, kes ma siis olen? Elasin ainult tänu tennisele,» rääkis ta kolm aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles