Golfistaari üllatus: kas tõesti kaotasin kasiinodes 40 miljonit eurot?

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Daly
John Daly Foto: Reuters/ScanPix

Golfilegend John Daly, kes on võitnud kaks suurturniiri, oli üllatunud, kui maksudokumentidest selgus, et ta on aastate jooksul kasiinodesse jätnud 55 miljonit dollarit ehk umbes 40 miljonit eurot.

USA telesaates «In Depth with Graham Bensinger» tunnistas Daly, et ta ise arvas kaotuse suuruseks 15-18 miljonit. «Eks see oli üks suur rumalus,» sõnas Daly.

Aastatel 1991-2007, golfimaailma tipptegijate hulka kuuludes, kaotas Daly kasiinodes üle kahe miljoni dollari aastas. 2005, pärast võitu WGC-turniiril, mängis Daly auhinnaks saadud 750 000 dollarit Las Vegases maha mõne tunniga.

«Nautisin hasartmänge ja armastasin adrenaliini tulvamist,» rääkis Daly. «Mängisin palju blackjacki, kus panuseks oli kuni 15 000 dollarit. Automaatides kaotasin ühe nupulevajutusega teinekord 5000 dollarit. Olen mänguautomaadi kallal olnud kaks ööpäeva järjest, vahepeal käisin vaid tualetis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles