Šarapova vastas lätlasele pilkavate kommentaaridega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: SCANPIX

Venemaa tipptennisist Maria Šarapova vastas lätlase Ernests Gulbise kommentaaridele tennisenaiste kohta. Nimelt arvas Gulbis, et naisterahvad ei peaks tegelema tippspordiga, vaid võiks pigem keskenduda perekonna loomisele. Šarapova kommentaarid lätlase suunas olid pilkavad ning ta avaldas lootust, et lätlane tegi siiski nalja.

«Mu meelest on ta suurepärane meelelahutaja ja meile meeldib tema väljaütlemisi kuulata,» arultes venelanna. «Ma arvan, et ta tegi nalja. Ta ise tegeleb ju tippspordiga, kui hull see ikka olla saab.» Šarapova sõnul on sport tema ellu toonud suurepäraseid emotsioone. «Ma ei kahetse mitte ühtegi elu jooksul tehtud otsust.»

Gulbis oli varem avaldanud lootust, et tema nooremad õed ei hakka profesionaalseteks tennisistideks. «Naine peaks oma elu veidi rohkem nautima. Ta peaks mõtlema perekonnale ning lastele. Kuid millistele lastele saab inimene mõelda 27-aastane tipptennisist?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles